Online Cursus

Hoe ziet de online cursus ‘Hoop doet leven’ eruit:

In de online cursus ‘Hoop doet leven’ behandelen we een 17 delige studie die geheel gebaseerd is op de waarheden van Gods Woord. De lessen bieden diepgaand inzicht in het verwoestende effect van seksuele zonde-en tonen vervolgens het pad naar ware vrijheid. 

Dit is een persoonlijke anonieme online-cursus; Elke sessie begint met een leesgedeelte uit het boek ‘Seksuele afgoderij’ hierop volgen een aantal vragen en een getuigenis, plus een video sessie, afgewisseld met een aantal vragen. Als cursist krijg je ook een *mentor toegewezen, die samen met jou door het materiaal heen gaat. Hij heeft toegang tot de antwoorden die jij hebt gegeven op gemaakte vragen en gaat waar nodig met jou daarover in gesprek. Het is ook mogelijk om aan deze mentor vragen te stellen, of om te vragen voor gebed.

Klik hier om naar de online cursus te gaan
  • Mentor: een mentor is een Christen die geestelijk volwassen is en een pastoraal hart heeft. Mentoren die betrokken zijn bij ‘Hoop doet Leven’ zijn zelf door de cursus heengegaan en delen weer uit van wat God hen heeft geleerd.